Spanset Excel

Excel 2-X. 2-punts-harnas
De EXCEL 2-X is een premium-harnas. Voor gebruikers die extra bestanddelen nodig hebben en meer comfort verwachten. De gewatteerde banden aan de schouders en de rug zorgen voor een ideale drukverdeling. Door kliksluitingen en de gewatteerde pasvorm kan het harnas makkelijk en snel worden aangetrokken. De D-ringen aan de voorzijde maken het harnas iedeaal voor gebruik in kleine ruimten als valbeveiliging. veiligheidsharnas volgens DIN EN 361.

1-X harnas

1-X harnas
Dit harnas is een verdere ontwikkeling van het bekende ErgoStop-harnas. Bij dit nieuwe design werd afgezien van de driehoek op de rug. De pasvorm wordt nu door een ingebouwde kunstofrib intact gehouden. Het productlabel is verbeterd en bevat een ruimte voor individuele markering. Een ander belangrijk voordeel is het niet-verdraaibare aanslagpunt op de rug.

2-X harnas

2-X harnas
Het 2-x harnas is een lichtgewicht uit kwalitatief hoogwaardige banden en corrosiebestendige stalen beslagdelen en biedt een optimaal draagcomfort. De valbescherming is voor een stabiele vormgeving met een niet verdraaibare driehoek in de rug uitgerust. De gebruikersaanwijzing is in pictogrammen op het label afgebeeld en garandeert daarmee een eenvoudig gebruik van het harnas. De D-ringen aan de voor- en achterzijde maken het harnas ideaal voor gebruik in kleine ruimten en in zones met valgevaar.
Er zijn diverse toebehoren voor het harnas verkrijgbaar. Voor stellingbouwers kan het harnas bv. met een sluitbeveiliging voor de schouderzone worden uitgerust.